top of page

Himmeljegerne på Fjellfilmfestival - "Tour de Norway" Del 2


Del 2 av vår lille serie fra guttas møter med spennende folk, dyr, og bildeler fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. I denne episoden spiser Simen kjøtt, og kun kjøtt til frokost. "Kongen av Yukon" fyrer opp publikum og Himmeljegernes ekspedisjonsbil mister bildeler i 80 km/t...

Vi reiser altså fra Kirkenes til foredrag i Jotunheimen på 6 timer. Det blir et tidsrace for å rekke frem til foredraget vi skulle holde for Fjellfilmfestivalen der vi også møter Petter Uteligger som vi har fått mye gode tips av til blandt annet filming i kalde strøk.

Forrige episode der dere møtte Tommy "Elvis" Eriksen ble tatt godt imot. Innlegget ble visst sett av over 21 000 folk, det ble likt over 450 ganger og det ble delt 67 ganger i følge statistikken.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page