top of page

TUROVERSIKT

HYTTETUR PÅ BLEFJELL
Fra hytta på Blefjell er det masse muligheter for fotturer i enkelt fjellterreng. Du kan bli med på å hente vann i bekken, plukke bær og å fyre i peisen :-) 
Like ved hytta er det plassert ut et viltkamera som de siste årene har fanget kongeørn, rev, hønsehauk, elg og hare til minnebrikken. Detter er det superspennende å sjekke 
Det er mulig å gå å ski, bruke skilator, ake og bygge snøborg. Om sommeren kan man padle og bade i vannet like ved. 
IMG_9039.jpg
AKTIVTETSTUR I KRAGERØ
I Kragerø har deltakerne mulighet for å bade, gå på topptur, padle med tråkajakk, fugletitting, sykling og å drive med fiske både fra brygge, båt og kajakk. 
Guidene er godt kjent i skjærgården og på øya Skåtøy. På øya er det spennende stier, kafè og veier som er perfekte for både korte og lengre sykkelturer. 
20200829_164526309_iOS.jpg
AKTIVITETSTUR I GAUSDAL
Turen til Gausdal inneholder møte og tur med hunder og hundevogn, fisking, bærplukking, samarbeidsoppgaver, bålkurs og matkurs. 
Turen foregår vår, sommer og høst, primært i helger. 
TUR MED HUNDESLEDE
Vi samarbeider med mange tilbydere av turer med hundeslede. Å dra på tur med hundeslede øker mobiliteten samtidig som det er en opplevelse i seg selv. 
Vi ønsker at flere skal oppleve gleden ved å ferdes med hundeslede i naturen. Derfor ser vi nå på mulighetene for å arrangere korte turer på Østlandet og lengre turer på fjellet. 
Ta kontakt om du er klar for et eventyr :-) 
bottom of page