top of page

AKTIVITETER

fullsizeoutput_d73_edited.jpg

Vi har erfaring med å legge tilrette for mange spennende aktiviteter. Nedenfor kan du lese eller så på disse aktivitetene og se om noen av de kan vekke din interesse :-) 

VÅRE AKTIVITETER
IMG_2597 2.JPG

For mange er det å tilberede og spise mat de selv har vært med på å skaffe en stor opplevelse. 

Med Himmeljegerne kan du være med på å fiske og samle bær. Maten tilbereder vi sammen, slik at du kan lære å lage sunn mat ute samtidig som selve fangsten eller innsamlingen av maten skaper fysisk aktivitet fordi du går rundt i skogen, eller padler rundt på et vann. 

En spesialitet våre guider ofte lager er "bannocks" med nydelige bær og sirup. 

Har du noen gang opplevd å føle deg helt trygg i en kano eller kajakk? En nydelig følelse av å sette seg ned i en god stol for så å kunne skape fremdrift ved å trå deg fremover. Nesten som å sykle på vannet.

 

Kajakken har en åpen løsning, noe som skaper trygghet men også en fin nærhet til vannet og naturen. 

Kajakkene låner vi av vår samarbeidspartner HAV

LOGO SIMEN-MADS.jpg

Denne siden er fortsatt under oppbygging. Derfor ramser vi opp endel av de andre tingene vi kan legge tilrette for deg her: 

Luftgeværskyting, pil og bue, fisking med stang, fisking fra kano/tråkajakk, fisking med garn, isfiske, jakt, skiturer, hesteridning, klatreparker, fugletitting, hvordan fyre bål, overnatting i hengekøye, telt eller lavvo og graving etter gull.

Vi har også erfaring i å bygge relasjoner i gruppe. Da bruker vi gjerne naturmaterialer til å lage spennende og lærerike oppgaver.

bottom of page