AKTIVITETER

Vi har erfaring med å legge tilrette for mange spennende aktiviteter. Nedenfor kan du lese eller så på disse aktivitetene og se om noen av de kan vekke din interesse :-) 

VÅRE AKTIVITETER
IMG_2597 2.JPG

For mange er det å tilberede og spise mat de selv har vært med på å skaffe en stor opplevelse. 

Med Himmeljegerne kan du være med på å fiske og samle bær. Maten tilbereder vi sammen, slik at du kan lære å lage sunn mat ute samtidig som selve fangsten eller innsamlingen av maten skaper fysisk aktivitet fordi du går rundt i skogen, eller padler rundt på et vann. 

En spesialitet våre guider ofte lager er "bannocks" med nydelige bær og sirup. 

Har du noen gang opplevd å føle deg helt trygg i en kano eller kajakk? En nydelig følelse av å sette seg ned i en god stol for så å kunne skape fremdrift ved å trå deg fremover. Nesten som å sykle på vannet.

 

Kajakken har en åpen løsning, noe som skaper trygghet men også en fin nærhet til vannet og naturen. 

Kajakkene låner vi av vår samarbeidspartner HAV

Denne siden er fortsatt under oppbygging. Derfor ramser vi opp endel av de andre tingene vi kan legge tilrette for deg her: 

Luftgeværskyting, pil og bue, fisking med stang, fisking fra kano/tråkajakk, fisking med garn, isfiske, jakt, skiturer, hesteridning, klatreparker, fugletitting, hvordan fyre bål, overnatting i hengekøye, telt eller lavvo og graving etter gull.

Vi har også erfaring i å bygge relasjoner i gruppe. Da bruker vi gjerne naturmaterialer til å lage spennende og lærerike oppgaver.