top of page

For alle sponsorforespørseler ta kontakt på e-post 

HAV betyr: Habilitet – Ansvar – Velvære som er nøkkelord for vårt konsept.

Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er en ordning der dem med nedsatt funksjonsevne selv styrer egen hverdag, og har et lederansvar for assistentene som skal bistå med praktiske ting i hverdagen. 

Ikano Bank har sponset Himmeljegerne på alle våre tidligere ekspedisjoner.Også for årets to ekspedisjoner er Ikano Bank med oss. Ikano Bank er en bank som har hovedkontor i Asker sentrum. Himmeljegerne bruker bankkortet fra Ikano Bank over hele verden.
Ikano Bank
Himmeljegerne har brukt ullklær fra Brynje på alle ekspedisjoner som er gjennomført. Klærne var spesielt viktige under Nordvestpassasje-turen med 20 minusgrader i gjennomsnitt.
Klærne vi bruker mest er "Artic"-serien - Varme og luftige. Se mer av Brynjes produkter her: https://www.brynje.no/
BRYNJE
Hvitserk støttet oss i under Nordvestpassasje-ekspedisjonen med praktiske oppgaver som; søknad om tillatelse til å krysse Grønland, væroppdateringer og samkjøring med guider og samkjøring med andre ekspedisjoner. De hjalp oss også med logistikk før Yukon-turen. I 2016 satt opp en svært spennende Afrikatur for oss.

Alfa er en fanebærer for stolte tradisjoner, og vi lover at vi skal fortsette å muliggjøre nordmenns underfundige og evigvarende trang til strabasiøse og tidvis ekstreme turer, gjennom å utvikle produkter med en helt spesiell omtanke for norske forhold og bruk.

bottom of page