top of page

I

Ishockeylaget er i full gang. Den første treningen var det 6 deltakere, den andre treningen var vi 7 stykker og nå etter at TV2-sporten har laget en sak om laget er vi oppe i hele 10 spillere. Hvis du eller noen du kjenner med spesielle behov syntes dette ser spennende og gøy ut håper vi at du tar kontakt. Våre tre siste spillere valgte først å se en trening fra sidelinjen før de fant ut at også de vil prøve seg. Du kan gjerne gjøre det samme hvis du føler du trenger å se mer før du tar de første stegene ut på skøyter i Askers storstue Askerhallen. 

 

Vi har fått tildelt tiden 08.00 til 09.20 på fredager i sesongen 2018/2019. Nå jobber vi med å forsøke å tilpasse arbeidstid og skoletid for aktuelle spillere. Vi ser for oss at tilbudet er for folk i alle aldre.

 

Pr. 10.desember er det påmeldt 11 spillere, ni menn og to kvinner som alle gleder seg stort til å trene mer, besøke Lørenskog Unified og å dra på turnering i Stavanger. Utover sesongen vil vi lage en spillerprofil på alle spillerene. 

Påmelding skjer på mail til martin_tf@hotmail.com (Mob: 41 90 46 26). Det må også innløses en lisens på 350,- for at man skal være forsikret. Utstyr kan man låne av Frisk eller av Himmeljegerne, hvis man ikke vil bruke sitt eget.  

VIL DU VÆRE MED?? 

Ta kontakt med martin_tf@hotmail.com. Mobil: 41 90 46 26. Eller på "kontakt" her på hjemmesiden :-) 

bottom of page