top of page

Book en "Mestringsleir" i dag!!Vi i Himmeljegerne åpner nå for at kommuner, organisasjoner, firma og privatpersoner kan kontakte oss for å kartlegge mulighetene for "Mestringsleir" i deres område.

Hvis du ikke har fått med deg hva vi driver med kan denne nettsaken med innslag fra NRK sin dekning av mestringsleiren vi arrangerte i 2021 være en fin presentasjon av noe av det vi kan tilby. Nettsak: Energisk tur til Skåtøy og Kragerø med Dagsverk for Down (himmeljegerne.no) - www.himmeljegerne.no/single-post/skatoy21

Det vi er opptatt av er å forsøke å bidra til å slå en gnist slik at tjenestemottakeren kan bli motivert og få lyst til å bevege seg ute i natur. I den prosessen bruker vi gjerne drivere som naturorientering, fuglekikkert, naturkunst, møter med dyr, fisking, vanlig kano, tilrettelagte fotpadler-kanoer, luftgevær, teltoppsetting og enkel bålkunnskap. Det vi hele tiden streber etter er at deltakerne i størst mulig grad får førstehåndserfaringer med å forsøke blant annet disse aktivitetene.


Vi tilbyr også overnatting i lavvo, telt eller hengekøyer. Likevel finner vi det ofte som tryggest å ha en hytte i nærheten for å kunne inkludere flest mulig deltakere, samt skape trygghet. I forkant av leirene gjennomfører vi samtaler med deltakerne og ledsagere, medisinkartlegging og tilretteleggingskartlegging.

Rapport fra mestringsleir 2020: www.himmeljegerne.no/single-post/revsjo2020

Les gjerne et par av våre referanser:

Miljøterapaut Kragerø Kommune, August 2022:

"Alt vi var med på var gøy. Synes ikke vi rakk kjede oss, da vi satt og snakket sammen den tiden vi ikke hadde aktiviteter.

Mat og drikke var bra. Helt greit at vi kunne gå og forsyne oss selv innimellom. Savnet ikke noe ifht til aktiviteter og informasjon. Dette er mine tanker om turen. Jeg spurte han etter oppholdet (for deltakeren miljøterapauten var ledsager for), og han var superfornøyd. Ville gjerne bli med til neste år også om det ble en mulighet."

Austismeforeningen, Okt 2021:

"Vi har hatt en fantastisk leir over en helg med aktiviteter tilpasset vår målgruppe: Ungdom og unge voksne med ASD. Lars-Martin og hans kollegaer fra Himmeljegerne har vært engasjerte, tilstedeværende leirledere som har bydd på seg selv og lært fra seg viktig kunnskap nødvendig for å ferdes i naturen og sette opp leir. Vi har hatt meget god dialog med Himmeljegerne fra oppstart av prosjekt, til gjennomføring og sluttevaluering. Jeg vil på det varmeste anbefale et samarbeid med dette laget."

Kommentarer


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page