top of page

Bli med på ekspedisjon i Norge


Bli med på tur!

Fra 6. til 10. april 2016 har du mulighet til å bli med Simen og Mads på 5 dagers skiekspedisjon i Jotunheimen. Vi plukker ut 2 personer som har utfordringer, men også store muligheter på linje med Simen og Mads. Vi får med oss guider, lege, ekspedisjonsmat og masse turglede. Turen vil være mellom 15 og 19 kilometer på ski over 5 dager. Klikk på videoen for å se mer:

Har du utfordringer/muligheter som Simen og Mads, men lyst til å dra på langtur? Send inn en video på 1-2 minutter der du forklarer hvem du er og ditt forhold til å dra på tur. Send også inn et tekstdokument der det kommer frem hva du trenger av medisinsk bistand. Sikkerheten er svært viktig for alle som ferdes i fjellet, for oss er den selvfølgelig like viktig.

Vi tar med oss mye rart; minikino, snowracer, skiseil, solkrem, telys, kikkert (for å se etter dyr), isfiskestang og høytalere. Samt telt, pulker, ski, førstehjelpsutstyr, gps-spot (så man kan følge oss på et kart), spader og masse herlig ekspedisjonsmat :-)

To treningssamlinger

Før vi drar opp i fjellheimen er det viktig at du har mulighet til å bli med på treningsleir i Asker. På treningsleiren vil vi gå på ski, ha samtaler og øve på å etablere vinterleir. Guiden Morten Johansen vil være tilstede på begge samlingene.

Simens utfordringer er: cerebral parese, psykisk utviklingshemming, epilepsi, cøliaki og minus 15 i syn.

Mads` utfordringer er: blind på et øye, down syndrom og podagra.

Send oss info om hvem du er og en forklaring på hvordan tilrettelegging du trenger. Her er kontaktinfo: http://www.himmeljegerne.no/#!contact/cbys

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page