top of page

Ut på tur - Himmeljegerne gjester TV-BRA i Bergen


Torsdag denne uken reiser Simen, Mads og Lars Martin på dagstur til Bergen. Avreisen fra Gardermoen er 08.55 og hjemkomst til Gardermoen er 19.00. Dermed ligger alt til rette for en intens og spennende dag på vestlandet.

TV-BRA

Simen og Mads skal altså være gjester hos en tv-kanal som heter TV-BRA. Temaet for intervjuet er fysisk aktivitet og helse for utviklingshemmede. Vi gleder oss veldig til å fortelle og å vise frem alt det morsomme vi har gjort og drømmer om å gjennomføre :-)

Vi har tidligere blitt intervjuet av TV-BRA både i Bergen og i Asker. Senest var når TV-BRA lagde en veldig kul reportasje fra Frisk Asker Superlag sin landsturnering nå i mars. Se filmen her:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page