top of page

Samarbeid med Dagsverk for Down


Vi er stolte av å delta i et samarbeid med Dagsverk for Down. Kort fortalt skal Himmeljegerne og Walkover (www.walkover.no) legge tilrette for spennende opplevelser, fysisk aktivitet og økt kunnskap om natur og friluftsliv.

Første prosjekt er en helgetur 26-28.august ved Nedre og Øvre Revsjø i Gausdal. Her får deltakerne ha mulighet til å sove i telt, padle i kano, kjøre hundevogn, gå på oppdagelsesferd i terrenget og fiske med både garn og fiskestang.

Koronapandemien har siden mars ført til reduserte aktiviteter og tilbud. Styret i Dagsverk for Down har derfor besluttet å gi 100.000,- til Himmeljegerne. Beløpet øremerkes et knippe turer som kan gjennomføres i små grupper eller med enkeltpersoner.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page