top of page

Ny og spennende uke

Denne uken skal vi jobbe med flere forskjellige prosjekter.

Uken starter med møter i Asker i forbindelse med landsturneringen i ishockey for Superlag. Vi skal blant annet ordne med bankett, medaljer, hotell og underholdning. Håper vi sees i Askerhallen 7.mars til Askers første turnering i ishockey for mennesker med spesielle behov :-)

På tirsdag reiser vi; Simen, Mads og Lars Martin helt til Sandnessjøen. Vi skal holde et innlegg for KS Agenda på samlingen "Lederutviklingsprogram digitale Helgeland". Vi gleder oss stort til å møte alle deltakerne og de andre foredragsholderene :-)

På fredag reiser vi til Numedal. Vi skal holde et foredrag for folkehøyskolen "Idrettskolen" for tredje året på rad. Utrolig hyggelig å bli invitert tilbake til skolen år etter år. Simen og Mads syntes det er gøy å komme tilbake på kjente steder som her på Idrettskolen. Senere i vinter skal vi til Valdres folkehøyskole hvor vi også får med oss Nina.

Lag deg en fantastisk uke :-) Hilsen Lars Martin

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page