top of page

Foredrag for Sogndal Turlag - Tirsdag 19.november


På tirsdag 19.november tar vi turen over fjellet til vakre Sogn. Simen, Mads og Lars Martin har tidligere arrangert to foredrag i Sogndal. Denne tirsdagen skal foredraget skje på årsmøte til Sogndal Turlag i Leikanger.

På veien over fjellet håper vi på å stoppe slik at vi kan ta en liten skitur for å se etter dyr og fugler. Er vi heldige ser vi kanskje niser ute på fjorden ombord i fergen som frakter oss fra Manheller til Fodnes.

Vi håper vi ser deg på foredraget. Sjekk ut nettsidene til Sogndal Turlag for mer informasjon: "Årsmøte og foredrag med Himmmeljegerne - Sogndal Turlag"

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page