top of page

Vi er tilbake :-)


Du har kanskje merket at det har vært litt mindre aktivitet både på hjemmesiden, instagram og facebook siden mai. Dette skyldes at jeg, Lars Martin, har vært i pappapermisjon. Selve permisjonstiden var intens med både intense dager og rolige dager.

Selv om ikke det har skjedd så mye utad har det likevel skjedd en god del tankevirksomhet på Himmeljegerne, Superlaget og alt jeg forsøker å ha det gøy med. Nå i høst ser jeg frem mot oppstart av Superlaget og at vi kan begynne å omsette de innsamlede pengene som har kommet fra Bankveien 10 til utstyr og hjelpemidler for spillerne på laget.

Supertur:

I september dro vi på tur med spillerne på superlaget. Filmene fra denne turen skal vi legge ut i ukene fremover. Her vi dere møte gamle og nye kjente som utfører forskjellige typer oppdrag ute i skauen.

Foredrag:

Foredragshøsten er også snart i gang. Våre foreløpige avtaler i oktober og november er Fornebu, Gol, Sogndal og Leikanger. Vi gleder oss like mye til alle oppdrag. Hvis du eller din bedrift ønsker å ha besøk fra oss ber vi dere å ta kontakt enten direkte med meg på martin_tf@hotmail.com (41 90 46 26) eller via Athenas som vi er veldig stolte av å si vi samarbeider med :-)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page