top of page

Himmeljegerne til Spidsbergseter

Møt eventyrerne Simen, Mads og Lars Martin :-)

Lørdag 27.juli klokken 17.30 holder Simen, Mads og Lars Martin foredrag på Spidsbergseter Resort Rondane. Vi gleder oss veldig, Mads forteller at han gjerne stiller til håndbak-konkurranse i etterkant av foredraget. Den mer rolige typen, Simen forteller han gleder seg til å se fjellet.

Mer info fra Spidsbergseter Resort Rondane:

Påmelding til: booking@spidsbergseter.no eller ring 61284000 To brødre som har gjort det umulige! Himmeljegerne er det utrolige prosjektet der to brødre, den ene av dem psykisk utviklingshemmet, gjennomførte en skiekspedisjon på 43 mil mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven i Nordvestpassasjen i 2013. I etterkant har de gjennomført flere ekspedisjoner, med flere på laget. Himmeljegerne forteller historier om mestring, motivasjon og et fjell av glede. Vi er stolte over å få dem til fjells og anbefaler alle som har mulighet til å ta turen! Etter foredraget kan du gå til dekket bord hvor vi serverer en STOR sommerbuffet med varme og kalde retter, metervis med desserter og kaffe. Velger du dette alternativet får du foredraget gratis og betaler kun for middagen. Priser: Kaffe/te er inkludert i billettprisen. Foredrag: 100,- (50,- barn opp til 14 år) Foredrag og middagsbuffet: 595,- Halv pris for barn 4-14 år, gratis for barn 0-3 år. Påmelding til: booking@spidsbergseter.no eller ring 61284000 Praktisk info Billett til foredraget kan kjøpes i resepsjonen samme dagen (med forbehold om kapasitet), men ønsker du å bestille med middag må det gjøres en bordreservasjon seinest klokken 12.00 på arrangementsdagen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page