top of page

31 000 takk for bidragene til ishockeylaget


Vi var veldig spent på hvordan Spleis-aksjonen 2018 ville gå. Lars Martin forteller: "Vi hadde faktisk en forventning om å få inn over 10 000,- kroner i løpet av de 30 dagene aksjonen pågikk. At vi skulle nå helt opp til 31 000,- var lang over forventningen. Vi fikk inn 26 000 via Spleis fra givere over hele landet og 5000 fra Frisk Asker sitt a-lag".

Kapteinen i laget, Simen Tannæs-Fjeld, oppsummerer gleden kort og presist med det ene ordet: "Takk".

I disse dager jobber trener Rikard Fjeld med å få oversikt over hvor mye utstyr vi trenger og hvilke størrelser vi trenger. Slik det ser ut nå, mandag formiddag ligger det an til at vi får kjøpt inn 7 fulle utstyr. Rikard sier: "Det at vi fikk inn såpass mye penger er veldig gledelig og avgjørende for at vi kan tilby spillerene våres kvalitetsutstyr som gir den støtten f.eks rundt spillerenes ankler som er nødvendig for å holde spillerene på beina. Vi får også kjøpt inn like hjelmer, bukser og strømper. Laget ser virkelig bra ut!"

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page