top of page

Aktivitetsdag fredag 7.juni 16-20 - Asker

Fredag 7.juni inviterer vi til aktivitetskveld i Asker. Vi forteller om samarbeidet med HAV, samt turene og aktivitetene vi planlegger å arrangere det neste året. Serveringen er enkel grillmat, kaffe og leskedrikk.

Adresse: Poverudveien 6, Asker Helsesportslag - Se mer på Facebook her: "Aktivitetsdag med HAV"

Test tilrettelagt utstyr:

Vi arrangerer denne dagen for å forsøke å skape en arena der vi kan møte folk som vil på tur, eller forsøke nye aktiviteter og tilrettelagt utstyr. Vi tar med oss to stabile dobbelkajakker av typen Hobie Oasis.

Se kajakkene i filmen under:

Informasjon

Lars Martin fra Himmeljegerne ønsker å fortelle hvem han er og hva Himmeljegerne ønsker å legge til rette for. Han ønsker også å skape en dialog med de oppmøtte om hvilke turdrømmer man har, eller hva man ønsker av aktiviteter. Målet er å få satt opp flere turer i Norge.

Se video fjorårets informasjonsvideo her:

Beitostølen - Oslofjorden - Marka

Himmeljegerne og HAV ønsker å legge tilrette for aktiviteter på vannet i Oslofjorden. Padling, fisking, bading og matlaging ved stranden. I Oslofjorden er det også mange kystledhytter som kan brukes hvis vi tenker at en natt inne er bedre enn en natt i telt.

Vi disponerer en leilighet på Beitostølen som er et fantastisk utgangspunkt for tur, aktiviteter og naturopplevelser både sommer som vinter.

Lars Martin som er leder for Himmeljegegerne vil være med på turene og være behjelpelig med alt som trengs for at dagene skal bli spennende. Sykkeltur, fisketur, stolheis til toppen av slalombakken, spa, bad i badebasseng, kanefart og andre spennende ting kan være mulig å gjennomføre.

Hvis det er ønskelig kan vi også forsøke oss på en natt ute i telt i Jotunheimen. Himmeljegegerne har det meste av overnattingsutstyret man trenger. Hvis man er heldig kan man oppleve stjerneklare kvelder og netter med flott utsikt opp mot Bitihorn, Rasletind, Besseggen og ned mot selve Beitostølen.

Vinter på Beitostølen

Tur i slalombakken, tur i skiløyper, snørafting, hundespannkjøring, snøscooter, spa, bad i badebasseng, kanefart, aking og andre spennende ting kan være mulig å gjennomføre. Se mer her: https://www.beitostolen.com/Vinteraktiviteter-8361.list

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page