top of page

Foredragskveld med Joy Norge - Mandag 28.mai - Oslo


Arrangementstekst:

Ingenting er som oppleve mestringsfølelse! Kom på og bli inspirert av de fantastiske Himmeljegerne og spill en runde minigolf i godt selskap. JOY inviterer i samarbeid med Himmeljegerne og Oslo Camping til «Golf med mening» mandag 28. mai kl. 1900. For bare 200 kroner får du oppleve Himmeljegerne og spille en runde minigolf om du har lyst :) Inngangspengene går direkte til JOYs arbeid. Det er 20års aldersgrense på arrangementet.

Mandag 28.mai gjentar vi suksessen fra 2015 der vi sammen med Joy Norge hadde foredragskveld med aktiviteter. Alle inntekter går direkte til Joy Norge som jobber med kompetanseheving på et barne og ungdomssenter for psykisk og fysisk utviklingshemmede i Aserbajdan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page