top of page

Foredrag for omsorgsfirmaet Olivia Solhaugen

Noen av tilbakemeldingene fra foredraget:

"rørende fortellerevne om masse arbeid for å nå målene sine, og jeg fikk mange ideer selv, om hva jeg kan gjøre i min jobb", "Inspirerende, morsomt og rørende at det ikke finnes begrensninger."

Etter en rolig biltur fra Asker på ca 85 minutter med foredragsøving, podcastlytting og diverse allsang rullet vi inn ved grendehuset på Grindvoll i Lunner. Her møtte vi hyggelige representanter fra Olivia Solhaugen. Firmaet driver blant annet omsorgsboliger for mennesker som trenger dette, det er altså slike boliger Simen og Mads bor i her i Asker. Hovedoppgaven vår var å inspirere, fortelle om forskning rundt fysisk aktivitet og helse for psykisk utviklingshemmede og til å forsøke å tenne en gnist slik at de rundt 30 ansatte skulle bli tent på å forstette med å legge tilrette for fysisk aktivitet og å ta i bruk naturen rundt boligene.

Mobilt opplegg

Stedet vi dro til hadde ikke lerret, prosjektor eller høytalere. Null problem ettersom vi fyllte opp bilen med nettop disse tingene. Dermed ble den en fin "scene" foran alle i lokalet der Simen, Mads og Lars Martin fortalte om ekspedisjoner, guttas oppvekst, tilrettelgging og motivasjon.

Egg

Som "ekstrapremie" som Mads pleier å kalle gavene vi får når vi blir takket av scenen var det i dag påskeegg og masse annet godis og kakao. Som alle som har vært på foredraget vårt vet er Simen ekstremt glad i sjokolade, noe som gjorde at han satte stor pris på de tre ekstra posene med kakao :-)

Møte om aktivitet

Allerede på mandag skal Lars Martin møte ledelsen i Olivia Solhaugen. På møtet skal vi se på mulighetene for et samarbeid med Himmeljegerne. Vi håper på å få til kortere turer, gjerne med bål, fiskestang og turorientering. Men også lengre turer med kano, telt og kanskje ski. Følg med på nettsidene fremover så kommer vi med oppdateringer på hva vi finner på :-)

Referanser fra foredraget:

"veldig inspirerende foredrag"

"rørende fortellerevne om masse arbeid for å nå målene sine, og jeg fikk mange ideer selv, om hva jeg kan gjøre i min jobb"

"Imponerende"

"Jeg fikk skikkelig lyst til å reise på tur"

"Inspirerende, morsomt og rørende at det ikke finnes begrensninger."

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page