top of page

Foredrag for Idrettskolen i Numedal

Allerede 28 timer etter forrige foredrag var det klart for en ny tur. Denne gangen var destinasjonen folkehøyskolen Idrettskolen i Numedal. Avreisedagen skulle vise seg å være på samme dag som vårt høyt aktede Frisk Asker ishockeylag skulle spille femte og potensielt avgjørende kvartfinale mot Stavanger Oilers.

Derfor ble bilturen fra Asker til Numedal en finfin reise med gode kjøreforhold og TV2-Sumo på både dataskjerm og på bilens høytalersystem. Frisk, Wikestad og Hoff leverte som vanlig og Frisk avanserte til vår store jubel til semifinaler mot "Real Storhamar".

Lørdag morgen var det klart for foredrag etter en en rask frokost i kantinen på folkehøyskolen. Meget god kaffe som satte en fin standard for resten av dagen. De rundt 80 elevene og lærerne fikk se Simen og Mads marsjere inn til god gammelsdags korspmusikk og Mads som gikk foran og dro igang applaus.

Denne dagen delte vi opp foredraget i to deler på rundt 45 minutter. Derfor fikk vi vist småfilmer og bilder fra alle de fem ekspedisjonene før Simen og Mads avsluttet med luftgitar, lufttrommer og high fives med elevene når de forlot lokalet. (Se video i bunnen av saken)

I etterkant fikk vi tilbake svært hyggelige kommentarer, slik som:

Kjersti Simpson-Larsen - Lærer Idrettskolen Numedal (Folkehøyskole)

Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. De sa det var veldig bra. En elev sa at - dette burde vi hatt før vi dro på snøhuletur, da hadde helt sikkert mange flere blitt med på tur" imponerende hva de får til! -så der klarte dere å få ungdommene våre til å reflektere over egen innsats. Foredraget dere hadde satte ting i perspektiv.

Jeg tror også ungdommen klarer å reflektere over og tenke at "alt" er mulig bare en jobber hardt nok for det, men i dagens samfunn er det lett å ty til komfort og trygghet, i stedet for å kaste seg ut i situasjoner der du må jobbe ekstra og være ute av komfortsonen.

Jeg syntes at dere får det fram på en glimrende måte med foredraget deres!!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page