top of page

Himmeljegernes foredragssal


I kontorbygget der Lars Martin jobber har vi nå mulighet til å holde foredrag for opp til 45 personer av gangen. Derfor kan vi med glede invitere både store og små bedrifter, kommuner og andre interesserte til foredrag eller fagdag hos oss. Ta kontakt på 41 90 46 26 eller e-post: martin_tf@hotmail.com - I samme bygg som Kunnskapssenteret i Asker

Se mer detaljert informasjon om foredrag og fagdager her: Foredrag og Fagdager

Vi har mulighet til å holde foredrag alle dager i uken, hele året. Foredragene tilpasses bedriften etter avtale med kontaktperson. Etter februar 2018 kan vi nær sagt stille på dagen mellom Kristiansand og Trondheim.

Som vi har skrevet før har vi også mulighet til å reise rundt med vår mobile prosjektor, høytalere, mikrofoner og lerret. Vi tar i 2018 ikke noe mer betalt for ekstrautstyret. Dette kan være en god løsning hvis din bedrift eller organisasjon mangler utstyr, eller ønsker å slippe "alt det der datagreiene" :-)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page