top of page

Vi har investert i prosjektor, lerret og lydanlegg.

Vi har nå holdt over 120 foredrag rundt om i landet de siste 4,5 årene. Nå har vi investert i utstyr som gjør at vi kan tilby foredrag for alle firma, foreninger og organisasjoner uavhengig om de har mikrofoner, lerret, prosjektor, og lydanlegg som kreves får å få en best mulig presentasjon av våre villmarkseventyr.

Lerrettet, Elite Screen T136-tommer, er portabelt, det vil si at vi kan frakte det hvor som helst med bil. Størrelsen på lerettet er 2,5 meter bredt og 2,8 meter høyt. Dette gjør slik at prosjektoren gir et meget godt bilde og at man fint ser det som trengs å se på opp til 30 meters avstand.

Noe annet spennende er vårt lydanlegg. En såkalt "Road Buddy" der vi kjører ut lyden fra filmene vi viser, mikrofonsett 1 (Lars Martin, 2 (Simen) og 3 (Mads).

Film om høytaleren:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page