top of page

Foredrag for Fagforbundet Akershus - Vernepleiere


Vi ble invitert til å holde foredrag for vernepleiere i Fagforbundet i Akershus. Under et kraftig regnvær dro Simen, Mads og Lars Martin nordover fra Asker til rådhuset i Skedsmo. Mer presist på Lillestrøm. På veien tok vi turen innom en bilforetning i og med at Mads og Simen klagde over for liten plass bak i Toyota Aygoen. Til vår store overraskelse viste det seg at bilselgeren var Himmeljegerne-fan og selv hadde en drøm om å reise på ekspedisjon til Yukon. Mye hyggelig friluftsprat men dessverre fant vi ikke passende ekspedisjonsbil.

Da vi endelig kom frem til Lillestrøm rådhus var det lyd, bilde, video og kaffetest. Nydelig kaffe med tilhørende melk gjorde kvelden perfekt. Vi fikk også møte publikum og spist litt pizza før vi kjørte et 2x45 minutter langt foredrag med 15 minutters pause i mellom.

Etter foredraget kunne ikke Mads dy seg og valgte å teste selveste ordførerens stol og klubbe :-)

Etter foredraget snakket vi med flere folk fra publikum der vi kom med forskjellige forslag til aktiviteter og ting man kan finne på for å øke graden av fysisk aktivitet i hverdagen til mennesker som bor på boliger, slik som Simen og Mads.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page