top of page

Fagdag og foredrag for Rygge Kommune

I dag og i morgen holder vi fagdager for folk som til daglig jobber med mennesker som Simen og Mads i Rygge kommune. Gjennom fire timer går vi igjennom egne erfaringer, motviasjon og mye rart som har skjedd på ekspedisjonene de siste 4 årene.

Vi forsøker også å utfordre tilhørerne med 4-5 små gruppearbeid der de oppfordres til snakke sammen og kartlegge hvilke muligheter deres brukere har, hvilke muligheter som ligger i naturen rundt der de bor og hvilke muligheter samfunnet rundt kan gi.

Neste uke drar vi til Solgården Ferie- og Helsesenter i Spania og kjører to foredrag der nede. Vi gleder oss :-)

https://www.facebook.com/himmeljegerne/videos/1662992950400571/

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page