top of page

Vi reiser rundt i hele Norge med foredraget "Innsats, mestring og glede"

Siden 2013 har Himmeljegerne arrangert over 150 foredrag fra Spania i sør til Kirkenes i nord. Nytt i foredragene fra 2019 blir innsikt i hvordan vi har jobbet for å få på plass et ishockeylag i Asker som er for spillere med spesielle behov. Les mer her: "Foredrag med Himmeljegerne"​​.

Sitater fra publikum:

Odd Jørgensen, Freden Form:

"Jeg har etter mange år i eventbransjen hørt mange foredrag. Ingen har så langt insprirert meg så mye som det Himmeljegerne leverte på Expedition Finse. De forteller en mektig historie med en ærlighet som treffer midtskips. Må oppleves!"

Publikum fra Asker Kommune:

"Himmeljegerne gav en skikkelig boost for hvordan man kan tilrettelegge, motivere og gjennomføre større og mindre turer. Veldig fint lagt opp med filmer somillustrerte hvordan de hadde planlagt, tilrettelagt og ikke minst fått til disse turene. Var en god blanding og latter, litt tårer i øyekroken og beundring av hva slags innsats de har lagt inn for å få det til."

k

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page