top of page

Himmeljegernes foredragssommer

​Vi i Himmeljegerne hadde en fantastisk fin sommerferie med sol, bading og 3 foredrag rundt om i Norge. Vi startet i Bodø på landsleiren for speiderne #nord17. Her møtte vi mange hyggelige speidere og fikk sover i lavvo før vi måtte opp klokken 05:10 for å rekke morgenflyet til Oslo og deretter biltur til Kragerø.

Kragerø hadde byfest og mange forskjellige arrangementer. Et av arrangementene var foredraget vårt :-) Utrolig kult at det ble fullt hus og mange hyggelige samtaler i etterkant av foredraget. Etter besøket i Kragerø dro vi på nytt nordover mot Åndalsnes. Denne gangen var det foredrag for Norsk Fjellfestvial som stod på agendaen. Se avisutklipp under:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page