top of page

Himmeljegerne og HAV BPA klare for tettere samarbeid

Lars Martin og Morten besøkte Ronny og Heidi på HAV nå på torsdag. I løpet av møtet fikk Lars Martin og guiden Morten et stort innblikk i alle hjelpemidler som finnes "der ute". Utover våren og sommeren håper vi å ha klare noen turer som det går an å melde seg på for å få testet mye av dette utstyret i naturen.

Vi ser også frem til at Simen, og kanskje Mads, kan få teste å kjøre sit-ski i en "ekte slalombakke" (som Simen sier). Simen har aldri stått på ski i slalombakke før, dette som følge av at han har utfordringer med balansen (CP) og at han kan få epileptiske anfall. Anfall i en slalombakke i høy fart på ski er noe vi ikke har lyst til at skal skje. Dermed kan sit-ski fungere som et hjelpemiddel for å kose seg i stor fart nedover bakken.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page