top of page

TUROVERSIKT

OVERNATTING UTE OM VINTEREN
Har du også alltid hatt en drøm om å sove ute om vinteren? 
 
Himmeljegerne holder nå kurs om overnatting på vinteren. Kurset inneholder både en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske delen tar for seg alt du trenger å vite for å oppleve den fantastiske vinteren. Den praktiske delen består av å dra ut på tur med ski, sekk/pulk og telt. Der man fysisk selv blir med på å sette opp telt, fyre primus, riktig bruk av liggeunderlag samt mange andre tips og triks. 
Silkeføre, magisk lys og omkransende tinder!
Himmeljegerne planlegger nå en miniekspedisjon i Jotunheimen i februar 2019. På turen vil vi bevege oss mellom 4 og 6 timer hver dag over 3 dager.
 
Grunnleggende vinterfriluftsliv, skiseiling, kuldetrening, snøhulegraving og hvordan å oppholde seg trygt i kjølig natur er hovedfokus.
SKIEKSPEDISJON I JOTUNHEIMEN
Vi samarbeider med mange tilbydere av turer med hundeslede. Å dra på tur med hundeslede øker mobiliteten samtidig som det er en opplevelse i seg selv. 
Vi ønsker at flere skal oppleve gleden ved å ferdes med hundeslede i naturen. Derfor ser vi nå på mulighetene for å arrangere korte turer på Østlandet og lengre turer på fjellet. 
Ta kontakt om du er klar for et eventyr :-) 
TUR MED HUNDESLEDE
Skitur med start fra togperrongen, isbre og lange dager med sol!
Himmeljegerne planlegger nå en miniekspedisjon på Hardangervidda i mars 2019. På turen vil vi bevege oss mellom 4 og 6 timer hver dag over 3 dager.
 
Grunnleggende vinterfriluftsliv, skiseiling kuldetrening, snøhulegraving og hvordan å oppholde seg trygt i kjølig natur er hovedfokus.
SKIEKSPEDISJON PÅ HARDANGERVIDDA
IMG_0721.JPG

Vi følger den legendariske tungtvannsruta på Hardangervidda. April 2023. Mer info kommer snart.

Mer info kommer snart.

Vi følger ruten Simen og Lars Martin tok i påsken  2011 på Hardangervidda. Turen byr på storslått natur mellom Fagerheim, Kjeldebu, Finse, Hardangerjøkulen og Krækkja. 

På turen vil vi trene på å gå med kart og kompass, se etter dyreliv og hvis deltakerne vil kan vi sove i telt alle nettene. 

fullsizeoutput_cbb.jpeg
Vi reiser rundt med våre to tråkajakker. Kajakkene fungerer like bra enten du er rutinert og trygg i vann eller om du er nybegynner. 
 
Vi ønsker å tilby tur med overnatting, fiske, fugletitting, leirliv og utforsking med våre to fantastiske kajakker. 
Sjekk ut nettsaken fra den gang vi hadde med oss to gjester til innsjøen "Fjorda" på Hadeland
bottom of page