top of page

Alt klart for aktivitetshelg på fjellet


Fra fredag til søndag arrangerer Himmeljegerne og WalkOver aktivitetshelg på fjellet. Denne første av flere turer er for fire deltakere fra to forskjellige omsorgsboliger i Gausdal kommune. Lars Martin, Simen og Mads stiller fra Himmeljegerne. Fra WalkOver stiller "Store Bjørn" Morten.

På turen har vi et tredelt fokus. Vi legger tilrette for at deltakerne skal få oppleve noe spennende/WOW, sunt og lærerikt. "Spennende/WOW" er hundevogn, fisking fra kano og testing av tråkajakk. "Sunt" er sunt kosthold, gode pauser og bevegelse i terreng med moderat intensitet på over 30 minutter pr. dag. "Lærerikt" er det å lære minst 5 ulike fuglelyder, gjenkjenne bilder av dyr, fugler og ting fra naturen, det å tilberede fiskemåltid og å lære om forskjellige typer bål.

Gjennom helgen skal deltakerne padle, fiske, ha mulighet til å bade, kjøre med hundevogn, dra på bildeorientering (tema dyr og natur). Gjennom bildeorienteringen skal deltakerne bruke hørsel, syn, armer, bein og samarbeidsevner.

Vi har også med oss lavvoer, telt, luftgevær, tråkajakk, pil og bue, kniver og økser.

Har du eller din kommune lyst til å dra på tur med Himmeljegerne og WalkOver ta du kontakt på e-post: martin_tf@hotmail.com eller via kontaktskjema på hjemmesiden. Å arrangere turer for mennesker som trenger ekstra oppfølging er noe vi vet er en omfattende, men utrolig spennende og givende prosess :-) Se mer av våre turer her: https://www.himmeljegerne.no/turer

FULL GASS :-)

Kommer tilbake med turrapport fra området Øvre og Nedre Revsjøen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page