top of page

39 års venting er snart over

For 39 år siden ble brodern født på Bærum Sykehus. Tynn, slapp og spe kjempet han seg gjennom de første årene. Etter rundt 3,5 år lærte han å gå, etter rundt 7 år lærte han å si sitt første ord. Husker ikke når han lærte å gå på skøyter, men husker hvertfall han gikk på læret frem til han var minst 15 år og forsøkte å spille med oss gutta på løkka. Forsøkte alltid å henge med!

Fra han var 7-8 år til 38 år dro han alltid og så på meg og eldstebror Rikard spille kamper i Askerhallen. Stedet hvor vi alle tre har opplevd noen av våre mest intense og sterkeste idrettsøyeblikk. Rikard med seriegull, noen landskamper og NM-finaler, jeg med fine år i Frisk Askers junioravdeling. Men Simen, han stod alle årene på tribunen og heiet og fulgte med. Tror han innerst inne alltid hadde lyst til å være med, eller begynne selv. Derfor lagde jeg en rekke bestående av Simen, Rikard og meg på SHL96, et tv-spill på Sega tilbake på det glade 90-tall. Bruttern ble meget stolt av å se navnet på tv-skjermen. Gullrekka si det; Rikard 27, Lars Martin 47 og Simen 77. Det var før.

Nå, i disse dager skal Simen altså entre Askerhallen i en ekte turnering for Superlag. Lørdag 7.mars klokken 11:50 smeller det første startskuddet for turnering i Askerhallen for Superlag. Simen går ut på isen bak den trygge og gode kapteinen Mads som melder at han skal holde tale hvis Frisk Asker Superlag skulle vinne en kamp denne helgen!

Til alle som leser dette, Rikard og jeg er utrolig stole over å ha vært med på å starte et ishockeylag for mennesker med spesielle behov. Anbefaler alle ishockeyklubber i landet å gjøre det samme. Legg tilrette for glede, legg tilrette for utvikling og legg tilrette for ALLE.

Hilsen Lars Martin Tannæs-Fjeld - Himmeljegerne og Frisk Asker Superlag

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page