top of page

Hockeylag i Asker - Første trening 12.oktober

Vi starter opp med treninger fredag 12.oktober og fredag 26.oktober. Vi har fått tildelt tiden 08.00 til 09.30 på fredager i sesongen 2018/2019. Nå jobber vi med å forsøke å tilpasse arbeidstid og skoletid for aktuelle spillere. Vi ser for oss at tilbudet er for folk i alle aldre.

Pr. 29.september er det påmeldt 5 spillere, fire menn og en kvinne som alle gleder seg stort til å begynne på laget. Den første treningen har vi et tak på 8 spillere som følge av at vi ikke har så veldig mange frivillige hjelpere tilgjengelig nå i starten. Vi håper på å komme opp i 15-20 personer før jul slik at vi kan stille en sterkt lag i tidens første turnering for superlag i Stavanger i januar.

Det er med stor glede vi kan fortelle om at vi nå har fått tildelt istid for våre treninger med ishockeylaget vi så lenge har drømt om å starte. Vil håper å kunne kalle det for "Frisk Asker Superlag" eller "Frisk Himmeljegerne" dette må vi finne ut av sammen med klubben Frisk Asker.

Påmelding skjer på mail til martin_tf@hotmail.com (Mob: 41 90 46 26). Det må også innløses en lisens på 350,- for at man skal være forsikret. Utstyr kan man låne av Frisk eller av Himmeljegerne, hvis man ikke vil bruke sitt eget.

Sjekk ut den kule videosaken fra TV VEST der de filmen kampen mellom Stavanger Oilers og Stavanger Superlag - http://www.tvvest.no/drommekamp-for-superlaget Og her fra NRK Rogalands sak her: https://www.nrk.no/rogaland/superlaget-motte-stavanger-oilers-1.12765421

VIL DU VÆRE MED??

Ta kontakt med martin_tf@hotmail.com. Mobil: 41 90 46 26. Eller på "kontakt" her på hjemmesiden :-)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page