top of page

Himmeljegernes Lars Martin jobber nå 100% med foredrag, nye ekspedisjoner og bokprosjekt


Himmeljegernes leder og grunnlegger Lars Martin (lillebroren til Simen) jobber fra 1.mars 100% med Himmeljegerne.

Lars Martin så det som nødvendig å slutte i "vanlig" jobb for å forsøke å få tid til å realisere drømmene han har for Himmeljegerne. Noe av det Lars Martin brenner for er å: "...forsøke å påvirke slik at alle mennesker uansett hvordan man er fra naturens side kan få et bedre tilbud i forhold til fysisk aktivitet, kosthold og aktivitetstilbud etter skole og jobb!"

Nye prosjekter

To nye ekspedisjoner, foredrag, lage ishockeylag, bokprosjekt, forsøk på å lage tv-serie, villmarksuke for psykisk utviklingshemmede, turer for og med ansatte og beboere på omsorgsboliger. I tillegg lager han kaffekopper, t-skjorter og andre "logo-ting" som kan kjøpes på foredrag eller over internett.

7 år med Himmeljegerne på deltid/fritid

Siden vi startet i januar 2011 har Lars Martin jobbet med Himmeljegerne under lunsjpauser på jobb, deltid, i helger, kvelder og ferier. Utenom august til november 2015.

Som Lars Martin selv sier: "Til tider har jeg vært ganske mye borte fra Kjersti og datteren min. Ved å kutte ned på arbeidstid i vanlig 9-16-jobb har jeg mye mer fleksibilitet i dag og kan være mer med familien. Jeg merket etterhvert at mange av ideene jeg har ble "blokkert" fordi jeg ikke hadde nok tid til å forsøke å jobbe med de." Lars Martin sier også at han er en person som har masse ideer og ikke helt faller til ro før han har gitt 100% i et forsøkt på realisere ideene.

Spørsmål: Hva håper du skal skje frem til sommeren?

Ja, nå har jeg fått meg kontorplass nede på Asker Næringshage der jeg har tilgang til en stor foredragssal. Kanskje kan jeg invitere bedrifter, skoler og organisasjoner på foredraget vårt.

Vi jobber også med å lage et ishockeylag for psykisk utviklingshemmede. Dette sammen med storebror Rikard Fjeld og Frisk Asker. Slik det ser ut nå får vi til 3-4 treninger på dagtid før isen blir fjernet i ærverdige Askerhallen.

I sommer, nærmere bestemt uke 26 skal vi forsøke å arrangere en villmarksuke for psykisk utviklingshemmede ungdom i Asker. Dette er noe jeg jobber mye med Henrik Riddern (guide på to av ekspedisjonene) med. Vi jobber også opp mot gjengen i Friluftscamp og rådfører oss med de angående deres erfaringer knyttet til liknende prosjekt.

Vi skal også holde mange foredrag før sommeren. Blant annet for noe som kalles "Spenningskurset" 9-13.april på Bjorli. Ta kontakt eller sjekk ut: "Foredrag og fagdager". I tillegg har vi nå muligheten til å holde foredrag i en foredragssal her på Asker Næringshus. Dette gjør at vi kan ta i mot store og små bedrifter til et rom med topp fasiliteter og plass til ca 40-50 personer.

Dessverre har vi måtte utsette "Drømmen om Rasletind" med Ruben. Vi fikk rett og slett for dårlig tid til å trene oss opp og for å gjøre turen trygg. Dette er leit, men det skaper jo også muligheter til å gjøre andre ting. Full gass, hilsen Lars Martin

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page