top of page

To foredrag på samme dag, autografskriving og OL-mimring


Tirsdag 13.februar ble en travel dag for Himmeljegerne. Vi startet dagen med morgenforedrag på en skole i Asker. Deretter tok vi en rolig lunsj før vi satte kursen mot OL-byen Gjøvik. Da vi endelig kom frem fant vi ut at vi var altfor tidlig ute. Dermed ble det besøk i den olympiske fjellhallen som ble bygget til OL i 1994. Passet jo fint i disse OL-tider.

Etter en halvtime i OL-modus koblet vi rett over på øvingsmodus og transport til foredragstedet. I dag skulle vi holde foredrag for rundt 30 studenter ved NTNU Gjøvik. Simen og Mads gav full gass som vanlig, marsjerte opp på scenen, flexet muskler og spilte luftgitar. Det virket også om tilhørerene syntes foredraget var interessant. Etter foredraget stod vi igjen og snakket med studentene og svarte på mange gode spørsmål.

Mads og Simen fikk også skrive autografen sin på backstagerommet. Noe gutta var svært fornøyd med :-)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page