top of page

Foredrag på Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser


Simen og Lars Martin var på fredag på besøk hos Frambu senter for sjeldne diagnoser - http://www.frambu.no/. Her møtte vi de ansatte som daglig jobber med folk som har mye av de samme utfordringene som Simen og Mads. Vi pratet i 2 ganger 45 minutter om Simens oppvekst, hvordan vi tilpasset utstyr og trening samt historier fra alle ekspedisjonene vi har vært på. Simen avsluttet det hele med muskelflexing til stående applaus.

Vi er dermed i gang med denne høstens foredragssesong. De neste månedene drar vi til Oslo, Kristiansand, Gardermoen, Stavanger, Finnmark og andre steder i landet. Ta kontakt med oss på martin_tf@hotmail.com om man ønsker å booke et foredrag, tur eller ønsker en prat om turplanlegging og tilrettelegging.

På Frambu møtte vi også Marianne Nordstrøm som har tatt en doktorgrad ved å forske på helsen til folk med downs syndrom. Vi fikk boken av henne samt mye interessant informasjon. Les et utdrag her: https://www.med.uio.no/imb/forskning/aktuelt/arrangementer/disputaser/2015/nordstrom-marianne.html

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page