top of page

Året 2017

2017 har vært et supert år for Himmeljegerne. Vi har vært på ekspedisjon, holdt 18 foredrag fra Namsos i nord til Alicante, Spania i sør. I løpet av året har vi blitt kjent med Erling Due Bergseth, Tommy Martin Eriksen og den første kvinnelige deltakeren Nina Helene Karlsen.

Rundt bålet, ute i kano, i vannet eller vandrende på jakt har deltakerne opplevd mye glede, utofrdringer, noe frustrasjon og mengde med mestringsopplevelser.

Hockey

Vi har i år startet arbeidet med å forsøke å få på plass et hockeylag for Simen, Mads og andre som trenger litt ekstra tilpasning/støtte i Asker og omegn. For å få dette til har er vi i samtaler med Frisk Asker, Asker Kommune og sponsorer. Ambisjonen er å få til en trening fast uka og at vi på sikt kan reise på turer med laget til Stavanger, Lørenskog og Kristiansand hvor de har tilsvarende "superlag".

Himmeljegerne aktiv

Vi har i år også startet opp med å se på mulighetene for å reise rundt til forskjellige kommuner og boliger for å kunne bidra til økt fysisk aktivitet. Les i Dagbladet her: https://www.dagbladet.no/mat/mamma-bekymret-seg-for-datterens-kamp-mot-kiloene-et-lofte-forandret-alt/68862454

Radiointervju med søstrene Kåss Furuseth

I Juli ble Simen og Lars Martin invitert til NRK Sommertogets reiseradio. Simen snakket med Ramona og Else om promping, bjørn og teltliv. Lars Martin utfordret søstrene til å bli med på en Himmeljeger-ekspedisjon i fremtiden - hør her: https://radio.nrk.no/serie/reiseradioen/muhr51004417/20-08-2017

Året i tall:

Antall ekspedisjoner: 1

Antall foredrag: 18

Antall saker i media: 24

Antall nye deltakere: 3

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page