top of page

To foredrag i Spania og Solgården

Bilde fra Hadelands avis

I forrige uke var vi i Spania der vi storkoste oss på Solgården og holdt to foredrag. To lørdagskvelder på rad klokken 19.00 stod Simen foran tilsammen rundt 350 folk og fortalte om opp og nedturer de siste 6 årene. Simen hadde som vanlig ansvaret for å fortelle om hvilke dyr vi kunne møte på de forskjellige ekspedisjonene. Dyrene er en veldig viktig motivasjonsfaktor for oss.

Himmeljegerne møter Anna Dyrholm

Mange av tilhørerne kom etter foredraget opp til oss og slo av en hyggelig prat. Her ser vi Lars Martin, Anna Dyrholm og Simen.

Den første lørdagen var vi så heldige i å få med oss selveste Nina, som var med på Pasvik-ekspedisjonen. Nina var noe nervøs før vi skulle opp på scenen men valgte tilslutt å hoppe i det. Foran de rundt 150 som hadde møtt opp fortalte Nina litt om seg selv og om hvilke oppgaver hun hadde på ekspedisjonen. Hun fikk også være med når Simen tok sin signaturdans som er å spille luftgitar og å flexe musklene sine.

Matilde graver ned onkel Simen

Opphold

I dagene mellom foredragene koste vi oss på Solgårdens anlegg med bading, soling og jogge/gåturer ned til Villajoyoso der det var en veldig spennende fiskebrygge. Vi tilbrakte også 3-4 dager på stranden der Simen stort sett badet eller ble gravd ned i sanden av Lars Martins datter Matilde på 2 år.

Simen Sel i farta

På kveldene deltok vi på kulturarrangement i regi av Solgården. Spansk dans, meksikansk aften og åpen mikrofon. Vi danset med våre nye venner fra over hele norge. Folk kom fra Kristiansand, Valdres, Fosenhalvøya, Averøya, Bærum og Lillehammer.

Vi takker alle nye bekjentskap på Solgården for et herlig og opphold og for mange fine dager.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page