Kjøp turutstyr og støtt JOY sitt arbeid

Det nærmer seg sommer og enda en ny sommerleir for de fantastiske folkene i JOY. Himmeljegerne har de siste årene forsøkt å støtte JOY sitt arbeid ved å fortelle om arbeidet JOY gjør i Aserbajdsjan. Se den sterke filmen for å se hvordan utviklingshemmede har det i et land som Aserbajdsjan og hva JOY gjør for å hjelpe. (Filmens stemme: Carl Filip Amundsen Stav)

Trykk "her for å se Mads og Simens reaksjon" på filmen.

Arrangerer sommerleir

Sommerleir er en opplevelse utenom det vanlige både for barna på Internat Shagan i Aserbajdsjan og for de frivillige som arrangerer leiren. Frivillige fra Norge og Aserbajdsjan jobber sammen for å gi barna meningsfylte aktiviteter og verdifulle opplevelser. På sommerleir tar de frivillige barna med ut på utflukter eller arrangere tilrettelagte aktiviteter inne på institusjonen. Målet med leir er omsorg, aktivitet og å ha det gøy!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhimmeljegerne%2Fvideos%2F1061696427196896%2F&

"Sammen gjør vi en forskjell"

I 2015 holdt også Himmeljegerne og JOY foredrag sammen i Asker. Ved å gå inn på "Gaver med mening" eller "Støtt JOY sitt arbeid" kan man se hvordan man kan kjøpe turutstyr og samtidig støtte en god sak.

Featured Posts
Recent Posts