top of page

Kjøp turutstyr og støtt JOY sitt arbeid

Det nærmer seg sommer og enda en ny sommerleir for de fantastiske folkene i JOY. Himmeljegerne har de siste årene forsøkt å støtte JOY sitt arbeid ved å fortelle om arbeidet JOY gjør i Aserbajdsjan. Se den sterke filmen for å se hvordan utviklingshemmede har det i et land som Aserbajdsjan og hva JOY gjør for å hjelpe. (Filmens stemme: Carl Filip Amundsen Stav)

Arrangerer sommerleir

Sommerleir er en opplevelse utenom det vanlige både for barna på Internat Shagan i Aserbajdsjan og for de frivillige som arrangerer leiren. Frivillige fra Norge og Aserbajdsjan jobber sammen for å gi barna meningsfylte aktiviteter og verdifulle opplevelser. På sommerleir tar de frivillige barna med ut på utflukter eller arrangere tilrettelagte aktiviteter inne på institusjonen. Målet med leir er omsorg, aktivitet og å ha det gøy!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhimmeljegerne%2Fvideos%2F1061696427196896%2F&

"Sammen gjør vi en forskjell"

I 2015 holdt også Himmeljegerne og JOY foredrag sammen i Asker. Ved å gå inn på "Gaver med mening" eller "Støtt JOY sitt arbeid" kan man se hvordan man kan kjøpe turutstyr og samtidig støtte en god sak.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page